Logo La Purito Andorra horizontal.png

Reglament La Purito Andorra 2020


Art. 1.- La Purito Andorra 2020 és una marxa cicloturista oberta a tots els ciclistes federats i no federats majors de 18 anys per realitzar el recorregut 4.8 i 3.5; i a partir de 13 anys per realitzar el recorregut 1.7.
La Purito Andorra 2020 és una prova no competitiva que es desenvoluparà en tot moment per carreteres obertes al trànsit rodat, el que significa que tot participant haurà d'extremar les precaucions durant tot el recorregut, respectant sempre el codi de circulació.

La Purito Andorra 2020 està organitzada per Sprint Club Andorra, amb la col·laboració de Govern d'Andorra i tots els comuns de les Parròquies incloses en el recorregut.

Art. 2.- La Purito Andorra 2020 tindrà la sortida oficial del recorregut 4.8 de les 07:00h fins les 8:20h, la sortida del recorregut 3.5 serà de les 08:41h fins les 09:20h i la sortida del recorregut 1.7 de les 08:21h a les 08:40h del diumenge 2 d'Agost, al costat del Centre Esportiu de Sant Julià de Lòria situat en l'Avinguda Verge de Canòlich, 50 - AD600 SANT JULIÀ de LÒRIA (Principat d'Andorra) el seu recorregut 4.8 serà de 120 km, el recorregut 3.5 serà de 80 km i el recorregut 1.7 serà de 28 km. Per finalitzar els tres recorreguts en l'alt dels Cortals d'Encamp, on es tancarà l’arribada les 18:30 hores.

Art. 3.- Drets d'inscripció:


Les dates d'inscripció seran del 13 de desembre al  31 de juliol de 2020 o fins a completar un màxim de 1.500 participants.

 


Preu recorregut 4.8 - 3.5 i 1.7

• Del 13 de desembre al 31 de maig 50 € (Els participants no federats hauran d'abonar 10 € de l'assegurança de dia)

• De l'1 de juny a el 31 de juliol 60 € (Els participants no federats hauran d'abonar 10 € de l'assegurança de dia) 

• La inscripció és personal i intransferible i suposa l'acceptació de tots els articles de el present reglament, així com de les condicions de compra.

• Tots els preus figuren en el formulari d'inscripció d'aquesta web i es podran tramitar mitjançant el sistema de pagament online amb targeta de crèdit o dèbit.

• S'acceptaran canvis de talla de el mallot fins al 30 juny.

• S'acceptaran canvis de recorregut 4.8 a 3.5 i viceversa fins al 31 de juliol.

· S'acceptaran canvis de nom fins al 31 de juliol, sempre que els dos participants tinguin la mateixa talla de mallot.

L'assegurança de dia, dóna cobertura mèdica a les lesions físiques sofertes pel participant, no estant coberts els danys materials de la bicicleta ni complements així com els danys causats a tercers.

Política de devolucions i canvis:

En cas de no poder participar s'utilitzarà la següent taula com a política de devolucions:


Fins el 30 d'abril - devolució del 100%

De l'1 de maig a l'31 de maig - Devolució de el 80% de la inscripció.

De l'1 de juny a l'30 de juny - Devolució de el 50% de la inscripció.

A partir del 1 de juliol: no es podrà realitzar cap devolució, no es podrà realitzar cap modificació ni canvi o canvi de el recurs reservat a la inscripció.

Aquells participants que no puguin participar en l'edició 2020 i vulguin guardar la inscripció per 2021 hauran de comunicar abans de l'30 d'abril, un cop passada aquesta data, tots els inscrits que no hagin demanat aquesta reserva per 2021, es regiran per la política de devolucions esmentada.

 

Art. 4.- Per participar és obligatori estar en possessió de la corresponent llicència de ciclisme en la modalitat de carretera homologada per la UCI o FAC, o subscriure l’assegurança de dia proporcionada per l'organització per 10€. Són les úniques assegurances vàlides acceptades per l’organització.

Les llicencies d’altres federacions com la de Triatló no son valides.
La participació a la prova està sota la responsabilitat i propi risc dels participants. El participant en el moment de la seva inscripció manifesta trobar-se físicament apte per a la prova.

Art. 5.- L'organització proporcionarà el següent material obligatori per a tots els participants:
• Un mallot d'alta gamma que és OBLIGATORI portar-lo posat durant la marxa pel bon control del personal d'organització i servei de policia. En cas que el participant no porti el mallot, no podrà participar en les següents edicions de la Purito Andorra.
• Un dorsal-xip per a la part davantera de la bicicleta.

• Una mascareta d’us obligatori per la sortida, avituallaments i arribada.
• Una polsera identificativa de participant que haurà de mantenir posada durant tota la marxa, per fer ús del servei mecànic, servei mèdic, avituallaments, trofeu finisher i accés al recinte exclusiu de participants en zona d'arribada.
• És molt important que durant el procés d'inscripció s'estudiï bé la taula que mostra les mesures del mallot abans d'ESCOLLIR LA TALLA.

Art. 6.- Les inscripcions es realitzaran mitjançant la passarel·la de pagament de Ticketoci i les devolucions es regiran en funció de les normes de contractació. En cas de realitzar un canvi de titular s'haurà de comunicar per correu electrònic  facilitant totes les dades necessàries del participant a substituir.

Art. 7.- La inscripció del recorregut 4.8- 3.5 i 1.7 inclou, Mallot commemoratiu de la prova i placa numerada, xip de control, borsa welcomepack, avituallament, menjar a l'arribada, servei mecànic, servei mèdic, trofeu i diploma Finisher.

Art 8.- La recollida dels dorsals es realitzarà al Centre Cultural i de Congressos Lauredià. Plaça de la Germandat, 4-5-6 de Sant Julià de Lòria - Principat d'Andorra, el divendres 11 i dissabte 12 de setembre de 10:00h a 20:00h.


Tot participant ha de dur de forma obligatòria i visible:


• PLACA identificativa a la part davantera de la bicicleta ben visible sense doblegar i sense tallar, donat que el xip està  adherit a la part posterior, la publicitat impresa en la placa no es pot amagar ni alterar. Aquell ciclista que no porti col·locada de manera visible la placa de la bicicleta serà exclòs del recorregut per membres de l'organització o per les forces de l'ordre.
• XIP va adherit a la placa, formant una unitat amb aquesta, pel que està prohibida la seva manipulació.


La placa i el xip són elements personals i intransferibles. La persona inscrita només podrà participar amb la placa que li ha estat assignada i accepta no permetre l'ús de la mateixa a altres persones. No s'admetran reclamacions per pèrdua de xip o col·locació en lloc inadequat.

L'assignació de les plaques numerades seran de color Vermell pel recorregut 4.8, Blau pel recorregut 3.5 i Groc pel recorregut 1.7.

Art. 9.- Per recollir la placa ÉS OBLIGATORI dur fotografia al mòbil del DNI o NIE i la llicència de Ciclisme. En el cas que no s'hagi subscrit l'assegurança proposada per l'organització, per als menors de 18 anys és obligatori presentar l'autorització paterna (descarregar full annex) degudament signada, en el supòsit de no presentar la llicència es cobrarà 10 € de l'assegurança de dia obligatori per participar en la marxa.

Art. 10.- ÉS OBLIGATORI L'ÚS DEL CASC DE CICLISME HOMOLOGAT.

Art. 11.- El recorregut de la marxa estarà degudament senyalitzat.

Art. 12.- L'organització disposarà, durant el desenvolupament de la prova de quatre ambulàncies, en punts estratègics del recorregut i un PMA (Punt Mèdic Avançat) en la línia d'arribada, vehicle escombra

Art. 13.- L'organització disposarà de vehicles d'assistència mecànica al llarg de la prova però no està obligada a prestar servei a tots els participants. En cas d'avaria, la mà d'obra serà gratuïta, però les peces de recanvi correran a càrrec dels participants. Només es tindran en compte les reparacions que es puguin solucionar en ruta.

Tots els participants han de portar la seva bicicleta en perfecte estat, així com els seus recanvis i ser autosuficients.
L'assistència mecànica de l'organització és un servei de cortesia.

Art. 14.- Els avituallaments estaran situats a:

• Coll de la Gallina (km 40) – Sòlid i líquid

• Encamp (km 67) – Sòlid i líquid

• Coll d'Ordino (km 93) – Sòlid i líquid

• Arribada (km 120) – Sòlid i líquid

 

Disposem d'avituallament sense gluten pels participants amb aquesta intolerància, aquest s’haurà de sol·licitar al moment de fer la inscripció.

Art. 15.- La marxa es podrà realitzar en bicicleta de carretera, i/o bicicleta de triatló.


Art. 16.- El control de pas es realitzarà de manera electrònica mitjançant l'ús de xip, que està adherit a la placa numerada.
Es lliurarà el trofeu finisher a la línia d'arribada a tot participant que arribi abans de les 18:30h una vegada passada aquest hora no es considerarà finisher.
 

Art. 17.- Temps de tall.

Està previst un tall horari a l’avituallament d’Encamp que afectarà als participants del recorregut 4.8 i 3.5 amb els següents horaris:

·             A les 13:30h quedarà tancat l´accés al recorregut 4.8, tot participant que arribi mes tard serà desviat directament a Els Cortals d’Encamp.

·             A les 15:00h quedarà tancat l’avituallament .

·             A les 16:30h quedarà tancat l’accés a Els Cortals d’Encamp.


A les 18:30h es tancarà el control d'arribada i es donarà per finalitzada la 6a edició de La Purito Andorra.

Art. 18.- Es considerarà Finisher de La Purito Andorra 2020 tot participant que completi el recorregut 4.8, 3.5 o 1.7 en la seva totalitat, dins dels horaris previstos per l'organització.

Art. 19.- Els trofeus Finisher es lliuraran fins les 18:30h un cop es creui la línia d'arribada

 

Art. 20.- Tots els participants, hauran de fer cas i seguir les normes de circulació, la prova discorre per carreteres obertes al trànsit. Qui no compleixi les normes de circulació serà expulsat de la marxa i de les edicions posteriors. La inscripció a la prova suposa que el participant assumeix els riscos inherents a la participació en una prova oberta al trànsit, i exclou l'organització de la prova de responsabilitats per qualsevol incidència o accident derivat de la participació en la prova.Art. 21.- L'organització no es fa responsable de cap accident del que pogués ser causa o víctima el participant, que haurà d'estar cobert per la corresponent llicència federativa o assegurança d'accidents contractada a l'organització en cas de no estar federat. Tampoc es fa solidari de les despeses ni els deutes que poguessin contreure els participants durant la prova, ni de les pèrdues o avaries que poguessin patir les bicicletes o un altre equipament dels participants. El participant eximeix l'organització de qualsevol responsabilitat per pèrdua o deteriorament d'objectes personals per qualsevol circumstància.

Art. 22.- L'organització es reserva el dret de realitzar les modificacions oportunes, quan per algun motiu ho estimi necessari. Així mateix es reserva el dret d'Admissió.
 

 Art. 23.- Drets d'imatge. L'acceptació del present reglament implica que el participant autoritza als organitzadors de LA PURITO ANDORRA 2020 a l'enregistrament total o parcial de la seva participació en la mateixa, dóna el seu consentiment perquè pugui utilitzar la seva imatge per a la promoció i difusió de la marxa en totes les seves formes (ràdio, premsa, vídeo, foto, DVD, internet, cartells, mitjans de comunicació, etc) i cedeix tots els drets relatius a la seva explotació comercial i publicitària que considerin oportú executar , sense dret per la seva part a rebre compensació econòmica alguna. Aquest article es fa extensible també a fotografies.

Art. 24.- El sol fet d'inscriure en aquesta prova suposa l'acceptació del present reglament i la renúncia a tots els drets contra l'organització, renunciant a tota acció legal que pogués derivar-se de la seva participació en la prova.

Art. 25.- De manera estricta, es realitzarà la penalització d'aquells participants que:
• No respectin les normes de circulació.
• No respectin les consignes de seguretat indicades per la Policia i per l'organització.
• No passin pel control de sortida i per altres situats en el recorregut.
• Embrutin o degradin l'itinerari, llançant deixalles.
• Tinguin comportaments que impedeixin el normal desenvolupament de la prova i que vagin en contra del present reglament.

La Policia i l'organització, prendran nota d'aquells que realitzin algunes de les conductes indicades anteriorment.

L'organització adquireix el compromís davant la resta de participants i a les autoritats de sancionar-los de manera efectiva. La penalització serà:
• Desqualificació de la prova, sense dret a trofeu Finisher
• Inclusió en els llistats dels participants sancionats, per a la posterior publicació.
• Prohibició de participar en altres edicions de la prova.
• Les sancions imposades per les autoritats, a les quals per la seva actitud pogués fer-se mereixedor.


Art. 26.- L'organització no assumirà cap responsabilitat si l'esdeveniment se suspèn o ajorna per causes de força major.

Art. 27.- Es recomana encaridament als participants fer-se un reconeixement mèdic abans de participar en la prova.

Art. 28.- El participant autoritza el tractament i la cessió de les seves dades a les entitats Organitzadores i col·laboradores d'aquest esdeveniment a l'efecte de tramitar la inscripció a la prova i gestionar tot el relacionat amb la participació en la marxa. Així mateix autoritza el tractament i la cessió de dades a les entitats organitzadores, patrocinadores i col·laboradors d'aquest esdeveniment disponibles a www.lapurito.com, amb finalitats publicitàries i de prospecció comercial, de manera que aquestes entitats puguin adreçar ofertes dels productes i serveis que comercialitzen per qualsevol mitjà, fins i tot per correu electrònic, sms o qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent. L'informem que podrà exercir davant d'aquesta / es entitat / s seus drets d'accés rectificació, oposició i cancel·lació de les seves dades personals dirigint-se a PuritoEvents i en els seus fitxers de la resta d'entitats relacionades amb La Purito, dirigint per escrit, acreditant la seva identitat , al Servei d'Atenció al Client, Carrer Sant Andreu núm. 11, bloc A 2n 1a, AD 500 Andorra la Vella o al mail puritoevents@puritoevents.ad