Reglament La Purito Andorra 2019


Art. 1.- La Purito Andorra 2019 és una marxa cicloturista oberta a tots els ciclistes federats i no federats majors de 18 anys per realitzar el recorregut 5.2 i 3.5, i a partir de 13 anys per realitzar el recorregut 1.7.
La Purito Andorra 2019 és una prova no competitiva que es desenvoluparà en tot moment per carreteres obertes al trànsit rodat, el que significa que tot participant haurà d'extremar les precaucions durant tot el recorregut, respectant sempre el codi de circulació.

La Purito Andorra 2019 està organitzada per Sprint Club Andorra, amb la col·laboració de Govern d'Andorra i tots els comuns de les Parròquies incloses en el recorregut.

Art. 2.- La Purito Andorra 2019 tindrà la sortida oficial del recorregut 5.2 a les 08:00h, la sortida del recorregut 3.5 serà a les 08:20h i la sortida del recorregut 1.7 a les 08:30h del Diumenge 4 d'Agost, al costat del Centre Esportiu de Sant Julià de Lòria situat en l'Av. Verge de Canòlich, 50 - AD600 SANT JULIÀ de LÒRIA (Principat d'Andorra) el seu recorregut 5.2 serà de 145 km, el recorregut 3.5 serà de 80 km i el recorregut 1.7 serà de 28 km. Per finalitzar els tres recorreguts en l'alt dels Cortals d'Encamp, on es tancarà el control a les 19:30 hores.

Art. 3.- Drets d'inscripció:
Dates d'inscripció seran del 18 de gener al 30 de juny de 2019 o fins a completar un màxim de 2.500 participants.

Preu recorregut 5.2 - 3.5 i 1.7
• Del 18 de gener al 31 de març 50€ (Els participants no federats hauran d'abonar 10 € de l'assegurança de dia)
• Del 1 d’abril al 31 de Maig 60€ (Els participants no federats hauran d'abonar 10 € de l'assegurança de dia)
• Del 1 de juny al 30 de juny 70€ (Els participants no federats hauran d'abonar 10 € de l'assegurança de dia)

• La inscripció és personal i intransferible i suposa l'acceptació de tots els articles del present reglament, així com de les condicions de compra.


• Tots els preus figuren en el formulari d'inscripció d'aquesta web i es podran tramitar mitjançant el sistema de pagament online amb targeta de crèdit o dèbit.

 

• Els participants que facin aquest any les cinc edicions s’hauran d’inscriure abans del 30 d’abril per poder obtenir el mallot commemoratiu de les 5 edicions, passada aquesta data es podran inscriure però no disposaran del mallot especial passant a tindre el mateix mallot que la resta de participants.

• S'acceptaran canvis de talla del mallot fins al 31 de maig.

• S'acceptaran canvis de recorregut 5.2 a 3.5 i viceversa fins al 10 de juliol.

· S’acceptaran canvis de nom fins al 10 de Juliol, sempre que els dos participants tinguin la mateixa talla de mallot.

L'assegurança de dia, dóna cobertura mèdica a les lesions físiques sofertes pel participant, no estant coberts els danys materials de la bicicleta ni complements així com els danys causats a tercers.

 

Art. 4.- Per participar és obligatori estar en possessió de la corresponent llicència de ciclisme en la modalitat de carretera homologada per la UCI o FAC, o subscriure la llicència de dia amb l'assegurança proporcionat per l'organització. Són els únics assegurances vàlids acceptats per les autoritats.
La participació a la prova està sota la responsabilitat i propi risc dels participants. El participant en el moment de la seva inscripció manifesta trobar-se físicament apte per a la prova.

Art. 5.- L'organització proporcionarà el següent material obligatori per a tots els participants:
• Un mallot marca Sportful d'alta gamma que és OBLIGATORI portar-lo posat durant la marxa pel bon control del personal d'organització i servei de policia.
• Un dorsal-xip per a la part davantera de la bicicleta.
• Una polsera identificativa de participant que haurà de mantenir posada durant tot la marxa, per fer ús del servei mecànic, servei mèdic, avituallaments, trofeu finisher i accés al recinte exclusiu de participants en zona d'arribada.
• És molt important que durant el procés d'inscripció s'estudiï bé la taula que mostra les mesures del mallot abans d'ESCOLLIR LA TALLA.

Art. 6.- Les inscripcions es realitzaran mitjançant la passarel·la de pagament de Ticketoci i les devolucions es regiran en funció de les normes de contractació d'aquesta. En cas de realitzar un canvi de titular s'haurà de comunicar per correu electrònic contacto@puritorodriguez.com facilitant totes les dades necessàries del participant a substituir.

Art. 7.- La inscripció del recorregut 5.2 - 3.5 i 1.7 inclou, Mallot commemoratiu de la prova i placa numerada, xip de control, borsa welcome pack, avituallament, entrepà de botifarra a l'arribada, servei mecànic, servei mèdic, wc químics en diferents punts del recorregut, trofeu i diploma Finisher.

Art 8.- La recollida dels dorsals es realitzarà al Centre Cultural i de Congressos Lauredià. Plaça de la Germandat, 4-5-6 de Sant Julià de Lòria - Principat d'Andorra, únicament i exclusivament el dissabte 3 d'agost de 2019 de 10: 00h a 14:00 i de 16: 00h a 20: 00h.

 

Els participants que aquest any fan les 5 edicions consecutives disposaran d’un passadís especial per recollir el seu dorsal, aquest estarà degudament senyalitzat.


Tot participant ha de portar, de forma obligatòria i visible: la placa a la part davantera de la bicicleta. Aquell ciclista que no porti col·locada de manera visible la placa de la bicicleta serà exclòs del recorregut per membres de l'organització o per les forces de l'ordre.

• LA PLACA s'ha de dur a la part davantera de la bicicleta ben visible sense doblegar i sense tallar ja que el xip està  adherit a la part posterior, la publicitat impresa en la placa no es pot amagar ni alterar.
• EL XIP va adherit a la placa, formant una unitat amb aquesta, pel que està prohibida la seva manipulació.
La placa i el xip són articles personals i intransferibles. La persona inscrita només podrà participar amb la placa que li ha estat assignat i accepta no permetre l'ús del mateix a altres persones. No s'admetran reclamacions per pèrdua de xip o col·locació en lloc inadequat.

L'assignació de les plaques numerades seran de color Vermell per al 5.2, Blau per al recorregut 3.5 i Groc per al recorregut 1.7.

Art. 9.- Per recollir la placa ÉS OBLIGATORI presentar el DNI o NIE i la llicència de Ciclisme en el cas que no s'hagi subscrit l'assegurança proposat per l'organització, per als menors de 18 anys és obligatori presentar l'autorització paterna ( descarregar full Annexa) degudament signada, en el supòsit de no presentar la llicència es cobrarà 10 € de l'assegurança de dia obligatori per participar en la marxa.

Art. 10.- ÉS OBLIGATORI L'ÚS DEL CASC DE CICLISME HOMOLOGAT.

Art. 11.- El recorregut de la marxa estarà degudament senyalitzat.

Art. 12.- L'organització disposarà, durant el desenvolupament de la prova de quatre ambulàncies, en punts estratègics del recorregut i un PMA (Punt Mèdic Avançat) en la línia d'arribada, tres vehicles escombra, i servei de dutxes al Centre Esportiu de Sant Julià de Lòria - Plaça Calonge-Sant Antoni s / n AD600 SANT JULIÀ dE LÒRIA

Art. 13.- L'organització disposarà de vehicles d'assistència mecànica al llarg de la prova però no està obligada a prestar servei a tots els participants. En cas d'avaria, la mà d'obra serà gratuïta, però les peces de recanvi correran a càrrec dels participants. Només es tindran en compte les reparacions que es puguin solucionar en ruta.

Tots els participants han de portar la seva bicicleta en perfecte estat, així com els seus recanvis i ser autosuficients.
L'assistència mecànica de l'organització és un servei de cortesia.

Art. 14.- Els avituallaments tots seran sòlids i líquids i estaran situats a:
• Coll d'Ordino (km 40)
• Alt de la Rabassa (km 80)

• Coll de la Gallina (km 106)

• Alt de la Comella (km 127)

• Encamp (km 136)

• Arribada (km 145)

 

Disposem d'avituallament sense gluten per als participants amb aquest tipus d'intolerància.

Art. 15.- La prova s’haurà de realitzar en bicicleta de carretera.

Art. 16.- El control de pas es realitzarà de manera electrònica mitjançant l'ús de xip, que està adherit a la placa numerada.
Es lliurarà el trofeu finisher a la línia d'arribada.

Art. 17.- Temps de tall.
Estan previstos tres punts de tall, amb els següents horaris màxims de pas:
• Rotonda inici Alt de la Rabassa. Km 68 - 13:15h
• Rotonda inici Coll de la Gallina. Km 95 - 15:25h
• Desviament a Alt de la Comella. Km. 126 - 17:40h

El participant que a les 13:15h no hagi arribat a la rotonda de Sant Julià de Lòria per ascendir al Coll de la Rabassa, serà desviat per realitzar l'Alt de la Gallina, on es prendrà temps de l'ascens. Els participants que es trobin en aquesta circumstància podran continuar la marxa.

 

El participant que a les 15:25h no hagi arribat a la rotonda de Sant Julià de Lòria per ascendir al Coll de la Gallina, serà desviat direcció Andorra la Vella per efectuar el Coll de la Comella. Els participants que es trobin en aquesta circumstància podran continuar la marxa.

El participant que a les 17:40h no hagi arribat al desviament a Andorra la Vella per ascendir l'Alt de la Comella, serà desviat per la carretera principal a Encamp per realitzar l'Alt dels Cortals d'Encamp, on estarà ubicada l'arribada i es prendrà el temps de l'ascens. Els participants que es trobin en aquesta circumstància podran continuar la marxa.

A les 19:30h es tancarà el control d'arribada i es donarà per finalitzada la 5a marxa Purito Andorra.
El participant que sobrepassi aquests horaris haurà d'abandonar la prova de manera obligatòria, fent ús del furgó escombra o bé pels seus mitjans i passarà sota la seva responsabilitat a ser un usuari de la via pública si decidís continuar el recorregut amb bicicleta.

Art. 18.- Es considerarà Finisher de La Purito Andorra 2019 tot participant que completi el recorregut 5.2, 3.5 i 1.7 en la seva totalitat, dins dels horaris previstos per l'organització.

Art. 19.- Els trofeus Finisher es lliuraran un cop es creui la línia d'arribada.

Art. 20.- Tots els participants, hauran de fer cas i seguir les normes de circulació, la prova discorre per carreteres obertes al trànsit. Qui no compleixi les normes de circulació serà expulsat de la marxa i de les edicions posteriors. La inscripció a la prova suposa que el participant assumeix els riscos inherents a la participació en una prova oberta al trànsit, i exclou l'organització de la prova de responsabilitats per qualsevol incidència o accident derivat de la participació en la prova.

Art. 21.- L'organització no es fa responsable de cap accident del que pogués ser causa o víctima el participant, que haurà d'estar cobert per la corresponent llicència federativa o assegurança d'accidents contractada a l'organització en cas de no estar federat. Tampoc es fa solidari de les despeses ni els deutes que poguessin contreure els participants durant la prova, ni de les pèrdues o avaries que poguessin patir les bicicletes o un altre equipament dels participants. El participant eximeix l'organització de qualsevol responsabilitat per pèrdua o deteriorament d'objectes personals per qualsevol circumstància.

Art. 22.- L'organització es reserva el dret de realitzar les modificacions oportunes, quan per algun motiu ho estimi necessari. Així mateix es reserva el dret d'Admissió.
 

 


Art. 23.- Drets d'imatge. L'acceptació del present reglament implica obligatòriament que el participant autoritza als organitzadors de LA PURITO ANDORRA 2019 a l'enregistrament total o parcial de la seva participació en la mateixa, dóna el seu acord perquè pugui utilitzar la seva imatge per a la promoció i difusió de la imatge de la marxa en totes les seves formes (ràdio, premsa, vídeo, foto, DVD, internet, cartells, mitjans de comunicació, etc) i cedeix tots els drets relatius a la seva explotació comercial i publicitària que considerin oportú executar , sense dret per la seva part a rebre compensació econòmica alguna. Aquest article es fa extensible també a fotografies.

Art. 24.- El sol fet d'inscriure en aquesta prova suposa l'acceptació del present reglament i la renúncia a tots els drets contra l'organització, renunciant a tota acció legal que pogués derivar-se de la seva participació en la prova.

Art. 25.- De manera estricta, es realitzarà la penalització d'aquells participants que:
• No respectin les normes de circulació.
• No respectin les consignes de seguretat indicades per la Policia i per l'organització.
• No passin pel control de sortida i per altres situats en el recorregut.
• embruten o degraden l'itinerari, llançant deixalles.
• Comportaments que impedeixin el normal desenvolupament de la prova i que vagin en contra del present reglament.

La Policia i l'organització, prendran nota d'aquells que realitzin algunes de les conductes indicades anteriorment.

L'organització adquireix el compromís davant la resta de participants i a les autoritats de sancionar-los de manera efectiva. La penalització serà:
• Desqualificació de la prova, sense dret a trofeu Finisher
• Inclusió en els llistats dels participants sancionats, per a la posterior publicació.
• Prohibició de participar en altres edicions de la prova.
• Les sancions imposades per les autoritats, a les quals per la seva actitud pogués fer-se mereixedor.

Art. 26.- L'organització designarà un grup de participants i la seva funció consistirà a vetllar per la seguretat de la prova. Aquests col·laboradors tenen la facultat de comunicar a l'organització el comportament de qualsevol participant, de les conductes descrites a l'article 25. Aquestes comunicacions tindran idèntic valor que les denúncies efectuades per la pròpia organització.

Art. 27.- L'organització no assumirà cap responsabilitat si l'esdeveniment se suspèn o ajorna per causes de força major.

Art. 28.- Es recomana encaridament als participants fer-se un reconeixement mèdic abans de participar en la prova.

Art. 29.- El participant autoritza el tractament i la cessió de les seves dades a les entitats Organitzadores i col·laboradores d'aquest esdeveniment a l'efecte de tramitar la inscripció a la prova i gestionar tot el relacionat amb la participació en la marxa. Així mateix autoritza el tractament i la cessió de dades a les entitats organitzadores, patrocinadores i col·laboradors d'aquest esdeveniment disponibles a www.lapurito.com, amb finalitats publicitàries i de prospecció comercial, de manera que aquestes entitats puguin adreçar ofertes dels productes i serveis que comercialitzen per qualsevol mitjà, fins i tot per correu electrònic, sms o qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent. L'informem que podrà exercir davant d'aquesta / es entitat / s seus drets d'accés rectificació, oposició i cancel·lació de les seves dades personals dirigint-se a Purito Events i en els seus fitxers de la resta d'entitats relacionades amb La Purito, dirigint per escrit, acreditant la seva identitat , al Servei d'Atenció al Client, Carrer Sant Andreu núm. 11, bloc A 2n 1a, AD 500 Andorra la Vella o al mail puritoevents@puritoevents.ad

  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon