Logo La Purito Andorra horizontal.png

Reglament La Purito KIDS 2019


Art. 1.- La Purito Kids 2019 és una prova competitiva en circuit urbà tancat al trànsit i està oberta a tots els nens i nenes en edats compreses entre els 5 a 14 anys federats i no federats.

La Purito Kids 2019 està organitzada per l'Sprint Club Andorra, amb la col·laboració del Comú d'Encamp

Art. 2.- Es realitzarà el tall de cinta per les autoritats del Comú d'Encamp i Joaquim "Purito" Rodríguez a les 9: 55h sota l'arc de Sortida / Arribada situat a Av. Príncep Benlloch, 20 - Encamp.

Els horaris de les proves seran:
• 10: 00h - Sortida Infantils Federats i No Federats -13 i 14 anys - realitzaran un total de 15 voltes.
• 10: 20h - Fí de la cursa categoria Infantils.
• 10:30h - Sortida Pre-Benjamins 5 i 6 anys (2013 - 2014) 2 Voltes
• 10:50h - Sortida Benjamins 7 i 8 anys (2011 - 2012) 4 Voltes
• 11:15h - Sortida Principiants 9 i 10 anys (2009 - 2010) 6 Voltes
• 11:45h - Sortida Alevins No Federats 11 i 12 anys (2007 - 2008) 8 Voltes
• 12:15h - Sortida Alevins Federats 11 i 12 anys (2007 - 2008) 10 Voltes
• 13:00h - Lliurament de premis als tres primers nens i nenes de cada categoria.

Nota:
Serà decisió del President del Jurat Tècnic, si s’uneixen o no les categories de Federats i no Federats.

Una vegada passi el primer participant per la línia d’arribada, es donarà per finalitzada la cursa, havent d’aturar-se en la mateixa volta la resta de participants.

El numero màxim de participants serà de 50 inscrits per categoria.

Aquests horaris són aproximats ja que dependrà de la participació final en cada categoria, podent escurçar o allargar els horaris de les sortides.

Art. 3.- Drets d'inscripció:
Dates d'inscripció seran del 18 de gener al 30 de juny de 2019 o fins a completar un màxim de 50 participants per categoria.

Els drets d'inscripció tenen un cost de:
• Ciclistes federats 5 €
• Ciclista NO Federats 5 € + 10 € (assegurança de dia)

Art. 4.- Per participar és obligatori estar en possessió de la corresponent llicència de ciclisme homologada per la seva Federació, o subscriure l'assegurança de dia proporcionat per l'organització. Són els únics assegurances vàlids acceptats per les autoritats.

Els ciclistes fora del principat que estiguin federats, han de portar l'autorització o permís de la seva Federació corresponent.

La participació a la prova està sota la responsabilitat i propi risc dels participants. El participant en el moment de la seva inscripció manifesta trobar-se físicament apte per a la prova.

 

Art. 5.- Les inscripcions es realitzaran mitjançant la passarel·la de pagament de Ticketoci i les devolucions es regiran en funció de les normes de contractació d'aquesta. En cas de realitzar un canvi de titular s'haurà de comunicar a l'electrònic ticketoci@ticketoci.net facilitant totes les dades necessàries del participant a substituir.

Art. 6.- La inscripció inclou, dorsal, xip de control, servei mèdic, bossa welcome pack, samarreta commemorativa i medalla de participació.

Art 7.- La recollida de dorsals es realitzarà al Parc del Prat Gran - Av.Princep Benlloch, s / n - Encamp, en horari de 8:30 i fins a mitja hora abans de la sortida de cada categoria.

Tot participant ha de portar, de forma obligatòria i visible el dorsal a l'esquena. Aquell ciclista que no porti subjecte de manera visible el dorsal podrà ser exclòs del recorregut per membres de l'organització o pels jutges.

Art. 8.- Per recollir el dorsal ÉS OBLIGATORI presentar el DNI o NIE i la llicència de Ciclisme en el cas que no s'hagi subscrit l'assegurança proposat per l'organització, és obligatori presentar l'autorització paterna (descarregar full Annexa) degudament signada .

Art. 9.- És OBLIGATORI l'ús del casc de ciclisme homologat així com la utilització de guants, així com els desenvolupaments corresponents a cada categoria.

Art.10.- Queda totalment prohibit deixar-se de mans en creuar la línia d'arribada, aquesta acció es pot dur a la desqualificació del corredor / corredora, per part del Jurat Tècnic.

Art. 11.- El circuit estarà degudament cobert per policies i voluntaris.

Art. 12.- L'organització disposarà, durant el desenvolupament de la carrera d'una ambulància amb metge.

Art. 13.- Les Corredores femenines hauran de córrer en la categoria establerta pel jurat tècnic

Art. 14.- Avituallament. Es permet als infantils federats fer la sortida amb el bidó d'aigua a la bicicleta. No està permès l'avituallament a la resta de les categories. Si es fes, seria desqualificat automàticament.

En cas de condicions climatològiques extremes, el jurat tècnic podrà decidir sobre l'avituallament.

Art. 15.- Vestuari. És obligatori l'ús del casc, guants, mitjons i botes de ciclista. (Pre-benjamins, Benjamins, Principiants, Alevins no federats i Infantils no federats, si volen, poden portar calçat esportiu)

Art. 16.- Premis
Trofeus als 3 primers classificats Pre-benjamins nen i nena
Trofeus als 3 primers classificats Benjamins nen i nena
Trofeus als 3 primers classificats Principiants nen i nena

Trofeus als 3 primers classificats Alevins nen i nena
Trofeus als 3 primers classificats Alevins i Infantils nen i nena (no federats)
Trofeus als 3 primers classificats Infantils nen i nena
Trofeus als 3 primers classificats Infantils nen i nena (no federats)

- Medalla per a tots els i corredors classificats.

El podi serà necessari accedir amb vestuari de ciclista, o polo del club.

Art. 17.- Reclamacions
Només podran efectuar reclamacions davant els àrbitres els directors esportius de les escoles.

Les reclamacions només es podran efectuar per errors de transcripció o de classificació. Serà responsabilitat dels equips que els familiars i acompanyants dels corredors/es es comportin correctament en vers la resta de participants, equips, organitzador, jurat tècnic, delegats federatius, etc.

Art. 18.- La cursa es podrà realitzar amb bicicleta de carretera o mtb.

Art. 19.- L'organització no es fa responsable de cap accident del que pogués ser causa o víctima el participant, que haurà d'estar cobert per la corresponent llicència federativa o assegurança d'accidents contractada a l'organització en cas de no estar federat. Tampoc es fa solidari de les despeses ni els deutes que poguessin contreure els participants durant la prova, ni de les pèrdues o avaries que poguessin patir les bicicletes o un altre equipament dels participants. El participant eximeix l'organització de qualsevol responsabilitat per pèrdua o deteriorament d'objectes personals per qualsevol circumstància.

Art. 20.- L'organització es reserva el dret de realitzar les modificacions oportunes, quan per algun motiu ho estimi necessari. Així mateix es reserva el dret d'admissió.

Art. 21.- Drets d'imatge. L'acceptació del present reglament implica obligatòriament que el participant autoritza als organitzadors de La Purito KIDS a l'enregistrament total o parcial de la seva participació en la mateixa, dóna el seu acord perquè pugui utilitzar la seva imatge per a la promoció i difusió de la imatge de la cursa en totes les seves formes (ràdio, premsa, vídeo, foto, DVD, internet, cartells, mitjans de comunicació, etc.), i cedeix tots els drets relatius a la seva explotació comercial i publicitària que considerin oportú executar, sense dret per la seva part a rebre compensació econòmica alguna. Aquest article es fa extensible també a fotografies.

 

Art. 22.- El sol fet d'inscriure en aquesta prova suposa l'acceptació del present reglament i la renúncia a tots els drets contra l'organització, renunciant a tota acció legal que pogués derivar-se de la seva participació a la cursa.

Art. 23.- L'organització no assumirà cap responsabilitat si l'esdeveniment se suspèn o ajorna per causes de força major.

Art. 24.- El participant autoritza el tractament i la cessió de les seves dades a les entitats organitzadores i col·laboradores d'aquest esdeveniment a l'efecte de tramitar la inscripció a la prova i gestionar tot el relacionat amb la participació en la cursa. Així mateix autoritza el tractament i la cessió de dades a les entitats organitzadores, patrocinadores i col·laboradors d'aquest esdeveniment disponibles a www.puritorodriguez.com/lapurito, amb finalitats publicitàries i de prospecció comercial, de manera que aquestes entitats puguin adreçar ofertes dels productes i serveis que comercialitzen per qualsevol mitjà, fins i tot per correu electrònic, sms o qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent. L'informem que podrà exercir davant d'aquesta / es entitat / s seus drets d'accés rectificació, oposició i cancel·lació de les seves dades personals dirigint-se a Purito Events i en els seus fitxers de la resta d'entitats relacionades amb La Purito, dirigint per escrit, acreditant la seva identitat , al Servei d'Atenció al Client, Carrer Sant Andreu núm. 11, bloc A 2n 1a, AD 500 Andorra la Vella o al mail puritoevents@puritoevents.ad